Apropa si deleaga

Despre software

Intotdeauna am considerat ca progresul tehnologic este mai rapid decat dezvoltarea capacitatii de utilizare eficienta a tehnologiei.

Credem in capacitatea comertului electronic de a utiliza ingenios tehnologia pentru a imbunataĊ£i societatea. Sistem informatic integrat este destinat managementului si optimizarii activitatilor, atat agentilor back-office, cat si agentilor de pe teren.

Fiecare agent are posibilitatea de a vizualiza si de a actualiza informatii referitoare la activitatea lor zilnica si acordarea atentiei cuvenite clientilor prin intermediul platformei web de suport prin tichetare, care ofera un instrument eficient de comunicare, fiind mai aproape de problemele sesizate, precum si un instrument de monitorizare si urmarire a modului si a felului in care aceste sesizari au fost solutionate.

Pentru a avea o colaborare pe termen lung cu clientii nostri, am dezvoltat un sistem de asistenta complex care ofera acestora atat suport tehnic, cat si solutii pentru dezvoltarea afacerii pe care o administreaza.

Top