Apropa si deleaga

Biblioteca

Reprezinta un sistemul de management al documentelor, o solutie software care permite companiilor sa furnizeze, stocheze, indexeze documentele necesare desfasurarii optime a activitatii de business.

Modulul de management si de arhivare a documentelor va asigura urmatoarele functii:

  • Stocarea centralizata a tuturor documentelor eletronice importante pentru companie;
  • Back-up unitar pentru toate documentele organizatiei;
  • Calitatea si versionarea documentelor companiei;
  • Arhivarea electronica a documentelor;
  • Monitorizarea, controlul si modelarea fluxurilor de documente din companie;
  • Accesul la documente, actualizarea sau adaugarea de documente se poate face in functie de drepturile acordate utilizatorilor astfel: doar anumitor persoane, doar anumitor departamente sau grupuri de lucru cu nivele de acces sau pot fi zone publice accesibile tuturor utilizatorilor;
  • Se poate accesa un istoric complet al tuturor modificarilor facute in baza de date, inclusiv utilizatorii care au facut modificarile respective si perioada de timp. De asemenea se poate restaura o stare anterioara a bazei de date din istorie.

Utilizand sistemul de management al documentelor companiile pot gestiona documentele digitale (documente, proceduri, schite, planuri, proiecte, coduri sursa, how-to-uri), inclusiv documentele scanate. Sistemul va asigura urmarirea fluxurilor interne de lucru ale companiei, precum si managementul inregistrarilor.

Documentele pot fi cautate dupa criterii multiple (denumirea, continutul acestora, etc), pentru a facilita intreg procesul, iar informatia solicitata este disponibila imediat. Orice document (inclusiv toate versiunile sale) poate fi descarcat pentru vizualizare sau modificare.

Top